fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

sapaturi Andrei Muresanu 1 1

Lucrările de pe strada Andrei Mureșanu din Turda demarate de administrația locală crează un disconfort tot mai puternic locuitorilor zonei.

Aceștia înțeleg necesitatea modernizării carosabilului dar spun că au nevoie măcar de trotuar să poată circula spre și dinspre spital sau policlinica din zonă.

 „În această dimineață s-au apucat de spart și trotuarul, acum chiar nu mai avem pe unde umbla. Trebuie să ocolim două străzi să ajungem la spital, farmacie sau Penny Market?....de ce nu se fac etapizat lucrările? La ritmul de muncă se vor termina la anu...două buldozere și câțiva muncitori, în weekend nu muncim, luni pauză că a fost sărbătoare și tot așa. Măcar urgentați lucrările, nu tot plimbați muncitorii de pe o stradă pe alta, începem o grămadă de străzi dar nu terminăm decât arterele mici de circulație de câțiva zeci de metri. De ce nu se lucrează și noaptea? spre exemplu....” se întreabă retoric un turdean.

Citește și: Dificultăți în aprovizionarea cu medicamente din cauza lucrărilor de pe Andrei Mureșanu

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate