fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

copacui ciuntiti 1

Mai toate parcurile turdene beneficiază de acțiuni de toaletare a copacilor, dar activitatea nu este apreciată întotdeauna de locuitorii zonei.

La fel se întâmplă și în parcul din Turda Nouă unde în aceste momente se taie copacii cu drujba, inclusiv cuiburile de ciori, în urmă rămân doar copaci „ciuntiți” fără un aspect peisagistic demn de un oraș cu pretenții turistice.

„Nu știu cine sunt cei care coordonează aceste acțiuni, ar trebui un expert în peisagistică să ne explice și nouă de ce se procedează așa, pomii sunt ciuntiți nu toaletați/ Rămâne în urmă un peisaj dezolant, nu avem destule betoane la Turda? Distrugem și puținele spații verzi? Da unde e șantier se înțelege că acestea vor fi refăcute cândva....dar până atunci de ce ne batem joc de natură?” spune un turdean care locuiește în zona parcului.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Dorel · 19:44 31.03.2021
    Foarte bine, că se toaleteaza era si cazul, felicitări, să scăpăm si noi de ciori si să avem un parc curat si să putem beneficia de relaxare .FELICITĂRI resul e tam tam...
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate