fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

sens dedeman

Turdenii continuă să-și exprime nemulțumirile cu privire la circulața îngreunată din zona străzii Ștefan cel Mare cu toate că administrația locală a făcut câte două benzi pe sens pentru fluidizarea circulației.

Un turdean se întreabă pe unde mai circulă bicicliștii din moment ce prima bandă e foarte aproape de bordură și e destul de greu să-i ocolești, existând pericol de accidente.

„ Bicicliștii pe unde mai circula că prima bandă cum e trasată ea mașina e foarte aproape de bordură deci pericol pentru bicicliști care trebuie sa fie ocoliți și cineva neatent poate sa facă accident plus am mers ieri pe acolo când sa trasat liniile și am văzut că un TIR nici nu se încadrează prea bine pe prima bandă la ce înguste sunt benzile și iasă și pe a doua bandă o parte din tir...” spune Vasile.

În același context altul se întreabă unde e banda pentru biciclete?

Deși era loc suficient pentru două benzi la intrarea in sens ceea ce însemna foarte mult pentru fluidizarea traficului vad ca s-a optat doar pentru o banda și un trotuar foarte lat. Ceea ce mi se pare ciudat este faptul că a dispărut banda pentru biciclete. Asta pe unde vine trasată?” întreabă Daniel.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate