fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Screenshot 2021 03 28 at 16.48.21

Pe rețelele sociale au apărut niște poze cu un loc de joacă din Câmpia Turzii, care este distrus. Cea care a postat pozele acuză că de vină sunt părinții, care nu le atrag atenția odraslelor lor că nu e voie să distrugă!

”Și vă mirați că parcurile de joacă arată așa... Păi nu vă mirați... că nu aud un părinte în parc să îi zică copilului "nu-i voie să sari cu picioarele... nu e voie să rupi... nu e voie să distrugi...". Nu e vina copiilor de dezastru... E vina părinților... Iar ferească Dzeu ca cineva să le atragă copiilor voștri atenția... săriți ca arse... Și când mă gândesc cum arăta parcul acesta...”, a comentat Vera Stan, la pozele pe care le-a postat.

Primarul localității, Dorin Lojigan, a avut și el o reacție la pozele postate. ”No comment!”, a scris edilul.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate