fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

7 Comentarii

benzi circulatie

De la finele săptămânii trecute strada Ștefan cel Mare are 4 benzi de circulație, marcajele au fost trasate provizoriu pentru fluidizarea traficului.

În acest sens, pe porțiunea de drum cuprinsă între sensul giratoriu de la Dedeman și sensul giratoriu de la Pompieri, echipele API au trasat marcajul rutier provizoriu.

Potrivit marcajelor, pentru fiecare sens de mers sunt câte două benzi de circulație.

Prin aceste noi reglementări, traficul spre și dinspre zona Micro se va degaja, iar astfel nu vor mai fi create coloane de mașini” este părerea Primăriei Turda.

Un cititor însă are altă opinie, spune că tot va fi haos în trafic indiferent de măsurile luate.

Degeaba ați făcut 2 benzi pe sens dacă la sensul giratoriu de la Dedeman ieșirea de pe Armata Roșie ați redus-o la o bandă ...” este de părere acesta.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Ion · 10:32 26.03.2021
  S-a adeverit ce a prezis cititorul, sunt coloane imense deja la intrarea in Turda in zona statiei OMV la fel este si la iesirea din Turda.
  Sunt o gramada de imagini si filmari cu coloanele puse pe internet.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Gelu FLOREA · 14:09 26.03.2021
   @Dan Dar din ce ai înțeles tu că ”îi iau apărarea” lui Matei?! Eu am explicat situația, de ce s-a ajuns aici și care era singurul lucru pe care-l putea face ORICE administrație locală. Artere principale asfaltate: strada Ștefan cel Mare, strada Libertății, strada Avram Iancu, strada Cuza Vodă (în lucru), 22 Decembrie 1989 (încă nefinalizată) și urmează TOATE arterele principale (fonduri europene).
   Dar asta nu are NICIO legătură cu problema expusă aici! Tranzitul prin municipiu, care crează aceste blocaje, NU SE REZOLVĂ decât cu acea legătură de la DN 1 la A3! Care nu e treaba Turzii! E investiția CNAIR/Ministerul Transporturilor! Ia-l pe Drulă și bate-l la fund!
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Dan · 13:50 26.03.2021
   @Gelu FLOREA CE tot ii iei apararea lui Matei?
   Acesta e bun numai la asfaltarea stradutelor laterale , dar cand e vorba de arterele importante se ascunde in spatele Drumurilor Nationale. Asa  a invatat in PSD PNL?
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Dan · 13:47 26.03.2021
   @Gelu FLOREA Pai si de drumurile Turzii cine se ocupa ?
   Nu Primaria Turda?

  • Acest comentariu este nepublicat.
   Gelu FLOREA · 12:01 26.03.2021
   @Ion Din păcate, este o situație pe care NU administrația locală o poate rezolva!
   Problema tranzitului greu prin Turda SE POATE rezolva doar prin acea legătură de 5 kilometri din DN1 Turda-Cluj la Autostrada A3, în zona Tureni!
   Actualul Ministrul al Transporturilor milita pentru realizarea ei cât mai rapidă, pe vremea când era în Asociația Pro Infrastructura. Acum, că e ministru, nu a alocat bani în acest an pentru începerea lucrărilor!
   Asta e problema!
   În rest, administrația locală a încercat ca această problemă să fie transferată pe strada 22 Decembrie, ca să fie cât mai puțin afectați turdenii care au drum pe ruta Micro-Centru (părerea mea).
   Repet: De ani de zile s-a tot vorbit de legătura asta și nu s-a făcut nimic concret!
   CNAIR recomandă șoferilor să evite Turda. Ar trebui să țină cont de asta:
   ”În vederea evitării aglomerării rutelor stabilite mai sus, recomandăm participanților la trafic (în special traficul greu), care tranitează zona dinspre Alba Iulia, Târgu Mureș, Câmpeni spre Cluj-Napoca, Dej, Bistrița, Suceava, utilizarea rutei: Autostrada A3 – Câmpia Turzii – Turda – Gilău – Nădășel – DN 1F – Varianta de Ocolire Cluj Napoca Nord Est – DN 1C.”.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  erika · 11:55 26.03.2021
  Pai se uita cineva si la numarul imens de autovehicule ?
  Cand privesc pe geam, am impresia ca locuiesc langa un cimitir de masini.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  mikutzu · 16:32 26.03.2021
  parisu e parfum acuma pe langa ce este de la intrarea in turda de catre cluj pana la sensul de la dedeman
  sa oblige traficul greu sa urce pe autostrada in gilau si sa nu mai tranziteze turda
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate