fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

mocirla Triteni 1

Locuitorii din Tritenii de Jos continuă să reclame starea proastă a drumurilor din comună și încep să-l regrete pe fostul primar Sașa Valer care era mult mai preocupat de infrastructură decât actualul edil.

Un cetățean a răbufnit pe rețelele de socializare cu privire la drumul plin de mocirlă de pe DJ 151 C.

Măcar fostul primar a mai pietruit drumul dar acum e o adevărată mlaștină...nu te poți încumeta să treci cu mașina pe acolo de frică să nu rămâi împotmolit. Bine că la voturi suntem primii dar la realizări ultimii....faceți drumul măcar practicabil. Vă dați seama ce se întâmplă în caz de o urgență medicală?! nici ambulanța sau pompierii nu pot intra pe acolo....” spune un localnic.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate