fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

PSX 20210310 010607

Vasile O. ne sesizează faptul că pe strada Amurgului bloc G1 din Turda o firmă a introdus fibra optică pentru Orange, dar că lucrează foarte neglijent, producând daune pe casa scării și nici nu prezintă documentația aferentă lucrării sau să spună de la ce firmă sunt.

”Astăzi, când vin de la servici, găsesc pe casa scării doi bărbați care trăgeau fibra optică din partea Orange (cel puțin așa mi-au spus ei după ce i-am întrebat). Le-am cerut să-mi arate și mie acordul locatarilor pentru acele lucrări, pentru că am văzut greșelile făcute de ei, la care mi s-a spus că ei sunt trimiși de șeful lor și nu au treabă cu așa ceva. După mai multe insistențe din partea mea, dublate cu amenințarea că voi suna la Poliție, au început să sune să ceară hârtia cu acordul locatarilor. Cam după 45 de minute au primit așa-zisele aprobări, care sunt doar de la 9 locatari. O să pun și pozele cu semnăturile și foaia cu acordul de implementare a fibrei optice care menționez că nu li s-a dat semnatarilor să o citească.

Se vede în poză cum au smuls țeava de apă, să își treacă patul de cabluri. Au refuzat să îmi spună de la ce firma sunt sau cum se numesc.

Cei de la Orange spun că nu e normal să se întâmple așa ceva, dar din păcate ei au externalizat lucrările pentru alte firme și acelea răspund de ceea ce fac în bloc și nu pot să îmi dea niciun detaliu, că nu știu ce firmă a lucrat la noi (bineînțeles că nu au vrut să îmi de-a detalii).”, a sesizat Vasile O., care invocă și faptul că legislația nu ar permite astfel de intervenții decât cu acordul a 2/3 dintre locatari.

Screenshot 2021 03 10 at 01.20.38

Screenshot 2021 03 10 at 01.22.19

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Andrei · 22:39 10.03.2021
    Dle Vasile O,faceti plangere scrisa catre Politia Turda pentru distrugere de bunuri,in acest fel veti rezolva situatia.Felicitari pt atitudinea luata!Din pacate ceilalti locatari ai blocurilor raman pasivi,dovada casele scarilor care sunt impaienjenite de tot felul de cabluri si alte utilitati ,care cum ia taiat capul .Luati atitudine ,nu ramaneti indiferenti!!!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate