fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

pacienti consult

O cititoare semnalează faptul că zilele trecute a apelat la serviciile unei clinici private din Turda unde nu există circuite pentru pacienți.

Practic spune aceasta, riscul de infectare cu COVID-19 este mare, atâta timp cât nu există un traseu bine definit între pacienții care intră sau pleacă din unitatea medicală, în plus cei care așteaptă pe hol să intre în cabinete stau la „grămadă” fără distanțare socială.

„Nu ai de ce să te întâlnești pe hol cu cel care așteaptă să intre în cabinet sau cu cel care iese de la consultație, toți intră pe aceeași ușă și pleacă tot pe acolo...singurele măsuri de protecție sunt „botoșenii și dezinfectatul mâinilor” adică mai nimic! Cabinete neaerisite, unele chiar fără geamuri, te duci cu o boală și te întorci cu alta, bonus COVID...” spune aceasta.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Foto/Arhivă.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate