fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Screenshot 2021 03 07 at 19.30.32

Un turdean reclamă faptul că polițistul local care stătea în zona sensului giratoriu de la capătul străzii 22 Decembrie 1989, a sancționat direct cu amendă un șofer care a intrat spre Mihai Viteazul, nefiind o semnalizare corespunzătoare, deși ar fi trebuit să se implice în semnalizarea corespunzătoare a zonei și chiar în dirijarea traficului, astfel încât să nu fie nevoie neapărat de o amendă.

”Strada 22 Decembrie, viitorul sens giratoriu! Cine nu este din zonă, este amendat dacă merge spre Mihai Viteazul! Semnele sunt ok?! Spre Mihai Viteazul nu e voie, dar semnele sunt nașpa! Vine unul, nu vede semnele și poc amendă de la unul care atâta știe! Acel polițist local putea să coboare din mașină, să pună semnele în regulă și apoi să amendeze! Dacă trebuie, aduc trei martori plus poze cu individul polițist local ce sta în mașină să nu-i fie frig în timp ce acea bandă zboară liberă, iar semnele sunt pe jos!”, și-a transmis nemulțumirea, turdeanul.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate