fbpx

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

depozitare deseuri

O inițiativă a administrației Boc, mult discutată dar apreciată de majoritatea cetățenilor se concretizează în confiscarea mașinilor celor care aruncă moloz și materiale de construcții la marginea pădurilor.

Pe lângă amendă aceștia se vor trezi și cu mașina confiscată, asta bineînțeles dacă sunt prinși în flagrant. Ceea ce este destul de greu...

Depozitarea deșeurilor în locuri neamenjate duce la poluarea naturii care înconjoară orașul și la amenzi enorme.

„Altfel nu ne civilizăm, decât dacă amenzile sunt foarte mari și se merge până la confiscarea mașinii. Vedeți ce este pe drumul Turda-Câmpeni, te doare sufletul , un peisaj superb călcat în picioare de nesimțiții care aruncă gunoaie peste tot, păcat că am fost dăruiți cu astfel de locuri de poveste...să le confiște și mașinile, Boc are dreptate!” spune un turdean.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.    

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate