fbpx
4 Comentarii

ansamblu potaissa

Mai mulți locuitori ai ansamblului „Potaissa” de pe strada Gheorghe Barițiu, n-au semnalat faptul întregul ansamblu se confruntă cu mai multe probleme.

Câțiva dintre locuitori ne-au trimis o lista de probleme pe adresa redacției:

 • calea de acces a ansamblului și curtea interioară este plină de gropi și de noroi
 • iluminatul public este inexistent
 • nu există niciun spațiu de joacă pentru copii
 • sunt unele guri de canal care nu au capace
 • ni s-a promis o cale de acces de pe strada Potaissa. Nu există!
 • lipsa izolației la fundația blocului A
 • lipsă interfoane la unele blocuri

„Sunt multe probleme la acest ansamblu. Modul în care arată calea de acces este una dintre principalele probleme. De asemenea, în zona nu este niciun fel de bec care să lumineze noaptea, e o beznă totală când se lasă întunericul. Sper ca cineva să ia niște măsuri, să se rezolve aceste probleme.” ne-a declarat unul dintre locuitorii ansamblului.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Unu · 09:43 02.03.2021
  De gunoiul menajer sau de locul unde se depoziteaza acesta....cica selectiv... nu se specifica nimic....???? Asta este ... bine ca s a imbogatit Giurgiu... constructorul blocurilor.... in rest e CAN CAN...sau scapa cine poate din bezna sau scapa daca isi gaseste un loc de parcare....:P
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Tot unu · 09:52 02.03.2021
  Spațiu de joaca pentru copii...exista!!! Printre mașinile pe care cu greu găsești un loc să le parchezi!!! Ce contează dacă îți zgârie mașina vreun copil...?
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Cineva · 12:15 03.03.2021
  Locatarii au fost intrebati daca sunt de acord cu infiintarea unui spatiu de joaca? Vreau sa va spun ca pe tabel am semnat in 4 luni, 3 persoane.Nu e doar vina constructorului, e si lipsa de implicare a locatarilor.Eu as propune o taxa lunara de management pentru fiecare apartament(care sa fie folosita pentru reparatii/gradinar pentru intretinere spatii comune), asa cum se practica si in Vest in ansamblurile rezidentiale.Ati fi de acord?
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Diugi · 21:51 03.03.2021
  Foarte bine gandit “cineva”,insa nu se va intampla atata timp cat el are 4 mc/apa / apartament,unde convietuiesc 3 persoane,etc,etc.Never ever!Pacat ca trebuie sa sufere cateva familii pt diugii care isi mananca rahatul de sub unghie,pentru aia care zic “lasa ca e bine si asa”.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator