fbpx

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

turda campeni 1

Un cititor semnalează faptul că drumul dintre Turda și Câmpeni este plin de gunoaiele aruncate de așa ziștii turiști care tranzitează zona.

Avem o zonă superbă, toată Valea Arieșului este extrem de frumoasă, păcat că unele „specimene” lasă în urma lor un adevărat dezastru ecologic. 

„Ăștia sunt turiști? Se comportă mai rău ca animalele! Noi nu ne civilizăm decât cu amenzi usturătoare din păcate! Doar că nu poți agăța de fiecare copac de pe Vaea Arieșului câte o cameră video să-i surprinzi când aruncă gunoaiele, ține de educația fiecăruia....autoritățile sunt depășite de situație asta e clar. Numărul nesimțiților este mult mai mare decât al celor care iubesc natura și e trist...” spune turdeanul.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.    

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Vladimir · 11:51 23.02.2021
    Buna dimineata soare! Asta se intampla de cand eram copil an de an plin de gunoaie pe mal, nimic nou sub soare, nici o masura....
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate