fbpx

1 Comentariu

strada Traian

Locuitorii străzii Traian din Turda cer administrației locale reabilitarea arterei de circulație. Strada este intens circulată și se deteriorează pe zi ce trece.

Strada Traian cand va intra in reabilitare? E foarte circulată, au apărut gropi foarte mari nu se sesizează nimeni sa le plombeze, se reabilitează toate straduțele din Turda și o stradă precum e str. TRAIAN unde circulația e intensă, nu. E o lipsă de bun simț față de turdeni neglijarea acestui tronson de drum ...” spune supărat un localnic.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.   

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Altceva · 12:08 16.02.2021
    Cititorul Dvs a uitat sa mentioneze limitatoare de viteză instalate pe această stradă. Așa, ca in bataie de joc. Intreb, aici, pe cei care au dat aviz pentru instalarea acelor limitatoare, s-au gândit înainte? Au fost pe teren sa vadă calitatea covorului asfaltic? Ar trebui sa le fie imputate costurile cu montajul acelor limitatoare.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate