m install
petlinii
nello construct

Știrea Cititorului: „Autobuzele TUP sunt supraaglomerate, nu ai cum să păstrezi distanțarea socială!”

zamblau eugen
floris

Cititorii TurdaNews reclamă supraaglomerarea autobuzelor odată cu reînceperea școlii. La orele de „vârf” acestea sunt pline de călători.

Practic distanțarea socială nu poate fi respectată și implict există riscul răspândirii coronavirusului, care este extrem de contagios și suferă modificări care ne pun tot mai mult sănătatea în pericol.

Nu ai cum să stai nici la distanță de jumătate de metru. Marți dimineață pe la 8 cel de pe lina 10 era plin, l-am așteptat pe următorul venea un 15 care merge sus în Băi, la fel de plin. Acum sunt și elevii, măcar de orele de vârf să le suplimenteze și să nu vină unul după celălalt, trebuie modificat cumva programul orar. E cazul să se organizeze mai bine cei de la TUP. Pandemia nu s-a terminat și nu se va termina prea curând, până atunci ce facem?....” spune cel care a făcut sesizarea.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.   

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: