fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

autobuz Turda 1

Cititorii TurdaNews reclamă supraaglomerarea autobuzelor odată cu reînceperea școlii. La orele de „vârf” acestea sunt pline de călători.

Practic distanțarea socială nu poate fi respectată și implict există riscul răspândirii coronavirusului, care este extrem de contagios și suferă modificări care ne pun tot mai mult sănătatea în pericol.

Nu ai cum să stai nici la distanță de jumătate de metru. Marți dimineață pe la 8 cel de pe lina 10 era plin, l-am așteptat pe următorul venea un 15 care merge sus în Băi, la fel de plin. Acum sunt și elevii, măcar de orele de vârf să le suplimenteze și să nu vină unul după celălalt, trebuie modificat cumva programul orar. E cazul să se organizeze mai bine cei de la TUP. Pandemia nu s-a terminat și nu se va termina prea curând, până atunci ce facem?....” spune cel care a făcut sesizarea.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.   

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate