fbpx

Scrie un comentariu

furt 1

O cititoare TurdaNews sesizează faptul că se fură bordurile de pe Axente Sever. Cel puțin asta reiese din imaginile surprinse cu telefonul mobil.

Câțiva „muncitori” încarcă de zor într-o mașină bordurile care sunt folosite la modernizarea arterei de circulație. Cel puțin pare greu de crezut că așa se face transportul „materiei prime” utilizate la reconstrucția arterei de circulație pe bani europeni.

Așteptăm un punct de vedere al administrației locale și al poliției pe acest subiect.

Dacă asa merge treaba la Turda, niciodată nu vom avea un oraș cum ne dorim. Hoția e la putere, "pilele" sunt cap de lista pentru un job bun, un loc de parcare sau când vrei sa rezolvi o problema. Turdatrezestete am încredere ca o sa fie bine într-o zi!” transmite femeia care ne-a transmit imaginile sub protecția anonimatului.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

furt 2

furt 3

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate