fbpx
Scrie un comentariu

strada cheii turda

Un localnic de pe strada Cheii atrage atenția administrației locale asupra stării deplorabile în care se află artera de circulație. Oamenii din zonă au ajuns la limita răbdării și cer intervenția municipalității.

„Oare cand va veni randul str. Cheii domnule primar? De 30 de ani locuitorii din zona stau si asteapta sa vada ca impozitele achitate si voturile exprimate au un minim impact asupra conditiilor in care pot circula in zona. In lipsa vreunui edil sau ruda de-al vreunui edil care sa domicilieze in zona oamenii au ramas cu asteptatul. In mod evident este de salutat orice demers intreprins pentru modernizarea orasului cu observatia ca ar trebui acordata o atentie mai sporita zonelor care in decursul celor trei decenii trecute nu au beneficiat aproape deloc de atentia autoritatilor publice locale!” este de părere turdeanul care a făcut sesizarea. 

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator