fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

petru maior 1

Un locuitor al străzii Petru Maior din Turda reclamă din nou dezastrul existent pe artera de circulație care devine impracticabilă din cauza noroiului acumulat în urma ploilor sau al topirii zăpezii.

Acesta cere administrației locale ca măcar să construiască un acces pietonal în zonă până strada va fi asfaltată așa cum se promite la fiecare campanie electorală. 

Ca locatar și plătitor de taxe din zona menționată - str. Petru Maior, cer administrației locale ca mai întâi să construiască măcar acces pietonal pe această stradă, promis de prin 2007 în fiecare campanie electorală...că de drum asfaltat nici nu mai visăm...

Abia apoi să veniți cu astfel de proiecte sf!

Poza de mai jos, realizată astăzi 27.01.2021, în timp ce încercam din toate puterile să ajung pe jos în "civilizație" fără să-mi umplu pantofii de noroi, vorbește de la sine despre capacitățile și nivelul nostru!” spune turdeanul.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate