fbpx

2 Comentarii

WhatsApp Image 2021 01 27 at 15.23.37

O cititoare a siteului nostru de știri ne-a sesizat faptul că pe strada Axente Sever din Turda s-a spart trotuarul, executându-se niște lucrări, fără ca cetățenii să fie anunțați!

”Vreau sa va sesizez lucrarile care se desfasoara pe str. Axente Sever. Cum se poate iesi din curti pe jos sau cu masina?

Lucratorii nu stiu cum se numeste firma, cine e seful. Este un inginer care refuza sa se prezinte si este arogant si superior. Nu are explicatii vis a vis de santierul dezorganizat.”, a spus cititoarea.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  mihai · 18:32 27.01.2021
  Azi pe la ora 15.30, 5 muncitori sprijineau gardu si puneau tara la cale.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Altceva · 10:13 28.01.2021
   Sunați la Politia Locală. Ei trebuie sa vină si sa verifice dacă există toate actele necesare efectuării lucrărilor. Sa le scrieți si un email ca sa fie o înregistrare a solicitării Dvs. Ei sunt obligați sa va răspundă, tot in scris.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate