fbpx

Scrie un comentariu

deseuri la comun 1

În această dimineață municipalitatea turdeană  a făcut un apel către populație să  nu arunce deșeuri menajere în containerele pentru colectarea selectivă.

În ultima perioadă în multe locații unde sunt amplasate aceste containere s-a găsit gunoi menajer aruncat de unii cetățeni mai comozi, care nu respectă regulamentul de utilizare a acestor containere.

Unii s-au sesizat deja și spun că le-au atras atenția celor care sunt obișnuiți cu astfel de „practici” dar au fost amenințați de aceștia.

Problema este că dacă îi avertizezi să nu arunce gunoi menajer te amenință.Este instalată şi cameră video dar cred că nu funcționează.Noaptea vin dubițe de la firme şi descarcă.Eu personal le-am atras atenția şi am fost amenințată.Altă problemã sunt persoanele care vin şi caută în containere şi aruncă gunoiul pe jos.Sper să se rezolve problema ,cînd se încălzeşte vremea este un focar de infecție” susține o turdeancă.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate