fbpx

 
 
1 Comentariu

Lotus 1

Noroaie imense și pe strada Lotus în zona garajelor, drumul a devenit impracticabil, iar proprietarii mașinilor nu au accese la garaje din cauza apei acumulate în zonă.

Vreau să fac sesizari despre dezastrul de pe strada Lotus zona garajelor nr.900-915. Drumul este impracticabil si nu se mai poate intra in câteva garaje din cauza apei acumulate în urma precipitatilor. Acceasta situație persista de vreo 2 luni în urma lucrărilor efectuate la conducta de apa” spune un locuitor al zonei.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 

Citește și: Știrea Cititorului: Nu se mai poate circula pe strada Ion Luca Caragiale, din cauza noroaielor!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 12:07 11.01.2021
  Nu este singura strada.
  Se lucreaza peste tot, dezlanat si fara finalitate, doar pentru a bifa ca s-au inceput lucrarile.
  Santierele nu respecta nici o norma in ceea ce priveste semnalizarea lucrarilor, curatenia in zona etc. O bataie de joc!
  Daca iesi cu masina proaspat spalata prin Turda, in 500 de metri e murdara la loc.
  Dl. primar ne spune pe facebook ca va face curatenie cand se termina lucrarile. Pana atunci ce facem ? Stam in noroi si praf!? Dansul la el acasa asa lucreaza, face curatenie doar la sfarsit? Daca lucrarile vor dura ani de zile (caci la modul in care se lucreaza nu cred ca se vor respecta termenele) stam in jeg?
  Administratatia locala se acopera cu mantii poleite dar dedesubt este o mare mizerie. Am vazut santiere in Vest si daca nu erau utilaje si muncitori nu iti dadeai seama ca se lureaza, curatenie perfecta. Aici la noi, e mizerie fara muncitori la lucru
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate