fbpx

 
 
Scrie un comentariu

136455185 429344394861209 1616583246239498905 n

Situație disperată pentru locuitorii de pe strada Ion Luca Caragiale din Turda, din zona cartierului Primăverii, care spun că nu se mai poate circula pe stradă, din cauza noroaielor.

”Pe strada Ion Luca Caragiale nu se mai poate merge până la magazin. Înțelegem că strada este în construcție, dar nici chiar așa! S-a spus că se va asfalta, dar nu știm când. Pe stradă s-a băgat canalizarea de 4 luni și nu a mai lucrat nimeni. Și tot așa noroi îi pe stradă. Măcar până se va asfalta, să se bage piatră”, ne-a transmis Marius O.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate