fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Screenshot 2021 01 07 at 00.07.01

Un tânăr teribilist a fost filmat în timp ce distrugea coșul de gunoi din părculețul din Micro 1, din apropierea școlii ”Avram Iancu”, cu ajutorul unor petarde.

”Așa se rup coșurile de gunoi din Micro 1, mai nou. Este normal?!”, ne-a sesizat un cititor, care ne-a trimis videoul care a fost postat pe rețeaua TikTok.

Deși tânărul din imegini, care distruge coșul de gunoi, este mascat, el poate fi identificat! Îi rugăm pe cititorii noștri să furnizeze orice informație în acest sens, celor de la Poliția Locală, pentru a-i ajuta să identifice tânărul iresponsabil și apoi să-l sancționeze pe el sau pe părinții lui, care sunt responsabili de faptele sale (în cazul în care este minor).

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate