fbpx

 
 
Scrie un comentariu

strada turturele

Problemele de pe strada Turturelelor din Turda Nouă continuă și în 2021.

Un cititor ne-a semnalat faptul că deși lucrările la rețeaua de canalizare au început în luna august anului trecut, deocamdată lucrarea este departe de a se fi încheiat.

„Locuiesc în partea de sus a străzii Turturelelor. Au lucrat la rețeaua de canalizare prin luna august a anului trecut, au mai continuat cu mici lucrări, iar de pe la începutul lunii decembrie nu mai lucrează nimeni. Am văzut că pe strada Cocoșului s-a pus piatră, măcar să nu se facă mizeria asta, la noi, nici vorbă!” ne-a transmis cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.   

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate