fbpx

 
 
Scrie un comentariu

133666295 432026118206740 1420979321510818222 n

Locatarii din zona străzii Zambilelor nr. 10 ne-au sesizat faptul că nu pot duce gunoiul la containere, pentru că sunt amplasate într-o zonă noroioasă, unde accesul se face foarte greu.

”Va rugam sa ne ajutați prin postarea ce o trimit, sa se facă ceva. Suntem sute de oameni care ducem gunoiul afara, nu avem pe unde merge, suntem disperați. Toți locatarii am vorbit și cu primarul, nu se face nimic in ceea ce e. Va rugam, ajutați-ne!”, este mesajul transmis de locatarii din zona blocului de pe strada Zambilelor nr. 10.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate