fbpx

 
 
1 Comentariu

131072751 699179830801578 3702352156522154790 n

Turdeanul Dorel Mihășan a atras atenția asupra calității unor lucrări, dând un exemplu concret în ceea ce privește modernizarea străzii Constructorilor, unde există o porțiune semnificativă de trotuar care deja cedează.

Este vorba despre o porțiune de peste 50 de metri, care a fost executată în batjocură. El a prezentat și două înregistrări video, în care a arătat situația acestor lucrări.

”Nu știu dacă rezistă această porțiune până în primăvară. Bani europeni și bani publici... Toată porțiunea de pe partea poimpierilor. E de groază! Sunt banii noștri publici, bani europeni, obținuți cu foarte multe greutăți. Mai puteți zice ceva?! Ia uitați-vă! Cum se ”sparg” banii publici și europeni, în proiectele de fiabilitate urbană a orașelor din România. Bani europeni, calitate românească.”, a spus Dorel Mihășan.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate