fbpx

 
 
2 Comentarii

WhatsApp Image 2020 12 11 at 16.43.27

O turdeancă sesizează faptul că pe strada Mihai Viteazu sunt lucrări în derulare care pun în pericol circulația autovehiculelor, iar de o săptămâna strada este neiluminată.

”Așa arată strada Mihai Viteazu, o stradă unde circulă mașini cu tonaj mare, inclusiv autobuzele Primăriei, unde nu se respecta limitarea de viteză nici când strada nu avea restricții, unde în momentul de față asfaltul pe care se circulă este pe punctul de a se surpa! Mai mult decât atât, de o săptămână este neiluminată zona, deși am solicitat intervenția persoanelor abilitate”, a transmis turdeanca.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Sandu alexandru · 07:53 13.12.2020
    nu este in aceasta faza decat de un an de zile. Rusine celor care finanteaza si sustin un asemenea dezastru. Nu sunt capabili sa introduca 800 m de conducta in sol in timp de un an de zile.Banii nu ”pot curge alfel, unde trebuie” , pe aceasta conducta.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    sandu alexandru · 07:56 13.12.2020
    E doar pentru voi, poate va deschide-ti putin ochii.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate