fbpx

 
 
Scrie un comentariu

intuneric bezna

O cititoare care locuiește pe strada Macilor din Turda ne-a sesizat faptul că de două nopți lipsește iluminatul public pe această stradă.

”Este a doua seară în care pe strada Macilor, și nu numai, iluminatul public lipsește. Avem noroc cu reclamele luminoase ale celor câteva magazine, altfel... Ar fi beznă... Oare ne puteți ajuta cumva?”, ne-a transmis Bianca V.

Problema este că oamenii nici nu știu unde să apeleze. Iar asta dintr-un motiv simplu: nimeni nu le-a comunicat cui și cum să facă acest lucru!

Serviciul de iluminat public este concesionat spre societatea Reea Procond Serv SRL, societate care nu a desfășurat nicio campanie de informare a cetățenilor, în ceea ce privește sesizarea unor posibile deranjamente, deși se ocupă de acest serviciu de vreo... 10 ani! Evident, pe milioane multe de euro.

Pentru cei care, pe viitor, au ceva de sesizat în privința iluminatului public, o pot face la telefonul societății Reea Procons Serv SRL: 0264-368844.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Foto: arhivă.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate