fbpx

 
 
Scrie un comentariu

rigole poiana

O cititoare ne-a transmis că lucrările la rigole, de pe drumul național, care se execută în prezent în zona cartierului Poiana, sunt ”batjocură curată”, sesizând faptul că de 3 săptămâni mulți proprietari de mașini stau cu ele în drum, în condițiile în care de o săptămână n-a mai apărut niciun muncitor prin zonă.

”Cam astea sunt lucrările de pe E60 la rigole. Batjocură curată. De 3 săptămâni bune stăm cu mașinile pe marginea drumului. De o săptămână nici urma de muncitor pe drum. Oare chiar asa trebuie sa arete niște lucrări terminate? Pământul e mai sus cu 20 de cm de betonul ce l-o turnat domnii. Sunt case unde nici măcar betonul nu ii turnat. Batjocură curată”, ne-a transmis cititoarea TurdaNews.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate