fbpx

 
 
Scrie un comentariu

asfalt sfarmat 1

Tot mai multe drumuri județene intră în reabilitare sau au fost deja reabilitate. Calitatea lucrărilor lasă însă de dorit.

Spre exemplu pe drumul Luna de Sus-Băișoara asfaltul se sfărâmă pus și simplu, au apărut și două cratere de toată frumusețea, iar șoferii au prilej zilnic de nemulțumire din cauza problemelor tehnice apărute la mașină în urma tranzitării segmentului respectiv de drum.

Va rugam sa faceți o vizită din nou pe traseul Luna de Sus - Băișoara sa observați calitatea lucrărilor de re-reabilitare făcute, să vedeți cum pur și simplu se sfărâmă asfaltul și apar gropi în foarte multe locuri.


De asemenea când va întoarceți de la Baisoara v-aș recomanda de la Lita sa veniți spre Ciurila sa vedeți și acolo gropile, și chiar vreo 2 CRATERE din asfalt, veți putea observa și pe acel traseu calitatea re-reabilitării. Speram ca cineva sa facă o vizita pe acolo și o verificare a acestor lucrari pt ca din birou și din acte sunt convins ca totul e roz” spune un cititor.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate