fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Ponorel 1

Un locuitor al străzii Ponorel se adresează administrației locale cu întrebarea: Când va fi reabilitată și strada mea? E plină de gropi și noroaie.

Zilnic suntem informați despre străzile reabilitate din zona cartierului industrial, dar unora „li se termină răbdarea”. Locuitorii de pe Ponorel  nu mai suportă mizeria, noroaiele și gropile din carosabil. Strada figurează la reabilitare cu termen final februarie 2021. 

Pentru unii însă pare o eternitate și cer măcar pietriș până la demararea lucrărilor de modernizare.

Oare pe str. Ponorel care trebuie modernizată potrivit Hotararii nr. 40 din 28.02.2018 Consiliul Local al municipiului Turda in 36 luni, adica pana-n februarie 2021, cand va trece măcar cu un greder?” întreabă un cititor al TurdaNews.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate