fbpx

 
 
1 Comentariu

dedeman turda

Duminică Dedeman Turda a fost luat cu asalt de sute de cumpărători grăbiți să definitiveze lucrările începute peste an, sau pur și simplu să achiziționeze mărunțișuri fără să țină cont că suntem în plină pandemie.

Cu toate că suntem sfătuiți de autorități să evităm aglomerațiile, nu ținem cont de regulile sanitare, iar rezultatele atitudinii noastre se reflectă zilnic în statisticile prezentate de către autorități privind creșterea accentuată a numărului de persoane infectate cu COVID-19.

Am fost duminică la Dedeman, dezastru! Nu mai merg poate anul ăsta, efectiv te bați de oameni nu ai pe unde să eviți aglomerația la toate standurile e îmbulzeală. De distanțare socială nu se poate vorbi, poate doar la casele de marcat...nu știu de ce nu adoptă măsura mai veche a limitării numărului de persoane în magazin. Intrau câte 30 sau 50, până nu ieșeau nu lăsau pe alții etc. La fel și pe autobuze stăm ca sardelele, lipiți unii de alții. De ce nu le suplimentează?” întreabă o cititoare TurdaNews.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Ahha · 13:02 19.10.2020
    La fel e in toate magazinele din TURDA. Degeaba incerci sa pastrezi distanta fata de alti cumparatori daca lor nu le pasa. Vin si se pun langa tine de parca nici nu ar fi pandemie. Daca le zici sa pastreze distanta se uita urat la tine si poate te mai si trezesti batut. Prostia si indiferenta predomina printre turdeni. Sa nu vorbim si de modul cum se poarta masca, multi o tin sub nas sau si-o dau jos dupa ce trec de securitatea magazinului. Mi-ar placea sa fie introduse anumite masuri, poate asa se mai potolesc din plimbatul inutil prin magazine.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate