fbpx

 
 
2 Comentarii

intrare mărului 1

Recent municipalitatea turdeană anuța că încă o stradă a fost modernizată în cartierul Băi, este vorba despre strada Mărului.

Carosabilul a fost îmbrăcat în ultimul strat de asfalt, astfel strada Mărului fiind transformată într-o arteră modernă cu trotuare de piatră naturală, spații verzi și rigole, informau reprezentanții primăriei Turda.

Iată însă că nu toată lumea este mulțumită. Un locuitor al zonei spune că în urma modernizării nu mai poate intra cu mașina în curte.

Trebuia sa filmați și la nr 30 pe Mărului să se vadă că în urma modernizării, nu mai pot intra cu mașina în curte” spune Călin Nistor.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Mihaa · 10:00 19.10.2020
  Dar de gropile si hartoapele care erau inainte pe acea strada puteati sa circulati cu masina.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Altceva · 23:15 19.10.2020
   Minunat, deci sa nu se plângă, a picat din lac in puț. Inainte de reabilitare, nu au fost cheltuiti bani, dar după ce bagi banii in materiale de import, ca asa ne-a zis Alesul, nu e de toată jena sa nu poți intra in curte cu mașina? Aaaa, stai sunt bani europeni, deci nu se pune la socoată! Problema este că, la un control, poate sa ceară banii înapoi si ghici, cine plătește? Gușterul de aligator! Că nu plătește dirigintele de șantier, city-managerul sau Alesul.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate