fbpx

 
 
2 Comentarii

sounds

Zgomotul făcut de avioanele de la baza aeriană de la Luna crează un disconfort pentru cetățenii din zonă. O cititoare ne-a trimis un video cu zgomotul pe care-l fac avioanele, aproape zilnic și se întreabă dacă de acum înainte trebuie să se obișnuiască cu acest zgomot deranjant.

”Aș dori să fac o sesizare, dacă se poate, în legătură cu zborurile MIG-urilor care zboară foarte aproape de acoperișul casei mele, încât mai au puțin și îl iau cu totul. Despre zgomotul groaznic care trebuie să-l suport după o zi obositoare de muncă nu mai zic... 

Sunt zile în care practic au și cate 10-20 de zboruri. Practic toata ziua trebuie să suport zgomotul ăsta îngrozitor?”, este mesajul transmis de cititoarea din Câmpia Turzii.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    mircea · 20:23 15.10.2020
  • Acest comentariu este nepublicat.
    alex · 00:52 16.10.2020
    hmm...practic trebuie sa suporti zgomotul doar in zilele in care este zbor...ai week-endul liber...asteapta sa se instaleze americanii,apoi o sa te muti in alt judet...
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate