fbpx

 
 
2 Comentarii

sounds

Zgomotul făcut de avioanele de la baza aeriană de la Luna crează un disconfort pentru cetățenii din zonă. O cititoare ne-a trimis un video cu zgomotul pe care-l fac avioanele, aproape zilnic și se întreabă dacă de acum înainte trebuie să se obișnuiască cu acest zgomot deranjant.

”Aș dori să fac o sesizare, dacă se poate, în legătură cu zborurile MIG-urilor care zboară foarte aproape de acoperișul casei mele, încât mai au puțin și îl iau cu totul. Despre zgomotul groaznic care trebuie să-l suport după o zi obositoare de muncă nu mai zic... 

Sunt zile în care practic au și cate 10-20 de zboruri. Practic toata ziua trebuie să suport zgomotul ăsta îngrozitor?”, este mesajul transmis de cititoarea din Câmpia Turzii.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    mircea · 20:23 15.10.2020
  • Acest comentariu este nepublicat.
    alex · 00:52 16.10.2020
    hmm...practic trebuie sa suporti zgomotul doar in zilele in care este zbor...ai week-endul liber...asteapta sa se instaleze americanii,apoi o sa te muti in alt judet...
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate