fbpx

 
 
1 Comentariu

image9 e1444155575549 1440x564 c

Odată cu deschiderea școlilor, chiar și în sistem hibrid, a reapărut veșnica problemă a transportului aglomerat, care este în mod special problematic în situația în care ne aflăm, cu nevoia de distanțare socială și reguli împotriva răspândirii virusului Covid-19.

"Eu sunt elev la Colegiul Național Mihai Viteazu și fac naveta din Câmpia Turzii. În fiecare zi, când vin de la liceu autobuzul este foarte aglomerat și nu se ține cont nici măcar puțin de măsurile de prevenție. Am încercat anul trecut să facem o sesizare la PC, dar fără rezultat..." ne transmite un cititor alături de următoarea poză:

jshhhfhhf

La școală se iau măsuri care acoperă orice situație, elevii sunt supuși la reguli stricte, iar când ies de pe porțile liceului nu se mai ține cont de nimic, în special pentru navetiștii care au ghinionul de a merge cu autobuzele prea pline. Avem nevoie de soluții și pentru acest aspect!

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    mircea · 20:47 15.10.2020
    Ai perfecta dreptate tinere,si eu am circulat cu 21 turda- blocuri in data de 13 oct....cu autobuzul la ora la care ies elevii de la scoala si eram super inghesuiti ,mai ceva ca in poza postata de tine(la orele de varf si in special miercurea cand e piata in Campia Turzii e dezastru. )...INCREDIBIL...DAR ADEVARAT...SOFERUL NU PURTA MASCA ....SI IN ALTE OCAZII SOFERII NU POARTA MASCA...DATA viitoare am sa fac si eu o poza daca mai intalnesc situatia asta si toti trebuie sa faca la fel ...solutia...nu stiu, mai multe autobuze ...habar nu am.... .

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate