fbpx

 
 
Scrie un comentariu

limitator viteza 1

Locuitorii de pe strada Decebal din Turda Nouă solicită introducerea limitatoarelor de viteză și pe artera respectivă, o stradă intens circulată după ce a fost modernizată.

Administrația locală a început să refacă marcajele rutiere și să introducă limitatoare de viteză pe străzile modernizate și asfaltate recent, lucru apreciat de locuitorii zonei. Strada Decebal a devenit o „scurtătură” care face legătura cu drumul național, prin AI. Cuza. Se circulă cu viteză excesivă, dimineața dar și seara, pe stradă se joacă și copii mici, iar acum părinții tremură de teama că s-ar putea produce o nenorocire din cauza șoferilor grăbiți.

Trebuie introduse limitatoare și la noi, sunt copii în zonă care se joacă în grupuri, cei mici au reacții imprevizibile nu poți sta mereu cu ochii pe ei...sunt și bătrâni cărora le este frică să traverseze strada de pe o parte pe cealaltă, am adunat semnături, am făcut o listă pe care am depus-o la primărie, așteptăm măsurile luate de municipalitate care trebuie să se gândească și la siguranța noastră” transmite un localnic.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate