fbpx

 
 
Scrie un comentariu

pod viisoara

Noi probleme pe DJ 150, dintre municipiul Câmpia Turzii și comuna Viișoara, mai exact la podul de peste râul Arieș, acolo unde un participant la trafic care face zilnic naveta între cele două localități, ne-a sesizat urmatoarele probleme:

"Fac în fiecare zi naveta cu mașina personală la Câmpia Turzii, dar din păcate nu știu cât mai pot, deoarece la ambele capete ale podului de peste râul Arieș au apărut veșnicele probleme, la îmbinari au apărut niște cratere unde ne rupem mașinile. Nu știu de ce nu se sesizează nimeni, deoarece pe lângă faptul că ne "rupem" mașinile este un real pericol pentru participanții la trafic care trec zilnic pe acolo, deoarece oricând se poate întâmpla un accident grav din această cauză.

Cineva care răspunde de acest drum, cred că a văzut cum arată acele gropi, dar a luat o măsură incredibilă "românească" si le-a acoperit cu pământ și nisip, dar în urma ploilor căzute acestea au fost spălate de ploaie, iar gropile au redevenit vizibile.

Vin iarăși ploile și frigul și aș vrea tare mult să cred că se sesizează cineva, iar aceste zone vor fi reparate, până nu este prea târziu".

Podul respectiv aparține de drumul județean administrat de Consiliul Județean Cluj.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate