fbpx

 
 
2 Comentarii

120955118 3641956582501442 5610820000063759862 n

Un cititor și-a exprimat nemulțumirea față de modul în care arată strada Petru Maior din Turda, o stradă fără trotuare, cu praf sau noroaie (în funcție de anotimp), care le crează multimple probleme celor care locuiesc în zonă.

”Spălăm mașini și băgăm bani în piese auto că stăm pe o stradă de tot rahatul. Strada Petru Maior figurează stradă asfaltată în acte din anul 2009. O mare minciună, ne confruntăm vara cu un praf teribil, praf în casa, praf pe terasă și nu în ultimul rând oameni în varstă și copii care circulă și nimeni nu ține cont de asta, plus mașini lovite de pietre. Urmează anotimpul toamna când începem să ne luptăm cu noroiul, bălțile și nu în ultimul rând să băgăm mașinile în service săptămânal... Îs mulți oameni bătrâni și sărmani, nu știu cum să acționeze. Trotuar nu există, există trotuar la Bolduț la țară și nu există aici... Lipsă de respect față de părinții noștri și bunicii noștri care inhalează zi de zi praful...”, a transmis cititorul TurdaNews.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Iosif · 20:48 07.10.2020
    Azi o venit cu lama o indreptat. O deviat tot traficu pe str. Petru maior. Dc nu io deviat cand era drumu rau. Sa vada toti cum este drumu. Halal. Bine ca alte strazi se pot face acolo unde is votanti cei mai de cei. Halal ce sa mai zic de reparat masina. Nici pe jos nu poti merge daramite sa mearga copii la scoala.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Iosif · 15:36 09.10.2020
    Mult o tinut drumu exact 1 zi faina treaba.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate