fbpx

 
 
Scrie un comentariu

TUP restricții

Cu toate că TurdaNews a atras atenția în repetate rânduri asupra faptului că unii șoferi de la Societatea de Transport Urban Public nu poartă mască în timp ce transportă călătorii dintr-un capăt în celălalt al orașului, acest gen de „practici” continuă.

 „Chiar în această dimineață un șofer de la TUP de pe lina 12 nu avea mască la volan în timp ce noi călătorii suntem obligați să o purtăm. Toată lumea din autobuz era cu mască, el nu...era undeva în jurul orei 9,30 și circulam spre piața centrală. În condițiile în care a crescut numărul de cazuri de infectare cu coronavirus, cum se admite acest lucru? Suntem curioși dacă s-au aplicat sancțiuni pentru cei care nu se conformează pentru că noi călătorii suntem repede amendați dacă nu avem mască sau bilet! Păi să fie lege pentru toată lumea! Individul avea masca dar nu pe față, o avea lângă el, la un moment dat a vrut să o pună dar a împăturat-o frumos și a așezat-o lângă el...asta în caz să îi atrage careva atenția probabil...e nesimțire curată!” spune o femeie care circulă frecvent cu autobuzele TUP.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate