fbpx

 
 
Scrie un comentariu

col emilnegrutiu

O mămică îngrijorată ne-a contactat pentru a-și exprima nemulțumirea cu privire la faptul că autoritățile „ascund” cazurile de coronavirus din școli, fapt care duce la o stare de tensiune amplificată atât în rândul elevilor cât și al părinților.

Am o fetiță la Colegiul Emil Negruțiu Turda, prin cancelarie se vorbea că un băiat a fost depsitat pozitiv, li s-a spus să se ferească, de ce nu se face un anunț oficial să știm și noi și elevii? Nu avem dreptul să fim informați? De ce suntem ținuți în „beznă”, iar autoritățile nu fac nimic decât să ofere zilnic statistici și cifre seci care nu zic nimic...” spune nemulțumită turdeanca.

Dacă informația se confirmă așteptăm și punctul de vedere al conducerii liceului pe acest subiect.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate