fbpx

 
 
3 Comentarii

turturelelor 1

Locuitorii de pe strada Turturelelor solicită administrației locale urgentarea lucrărilor începute în urmă cu câteva săptămâni. Ploile abundente din ultima perioadă crează probleme, noroiul trece de glezne și se umblă doar cu cizme de cauciuc.

Copiii mici de grădiniță sunt cărați în spate de părinți, iar persoanele vârstnice ajung cu greu la un magazin.

Începând din luna august pe strada respectivă au fost demarate lucrări de extindere a apei potabile, ulterior municipalitatea turdeană a anunțat că strada va fi modernizată, însă până la definitivarea obiectivului locuitorii zonei suportă consecințele.

„Vă rog să țineți cont de strada Turturelelor domnul primar, știm că e în lucru, dar nimeni nu grăbește lucrarea, noi nu mai putem, suntem cu copii de dus la școala și grădiniță, oameni fără mașină, oameni în vârstă....vă dați seama cât de greu ne este și în ce situație suntem” este mesajul unui localnic.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Vali P. · 17:13 01.10.2020
  Sa nu mai vorbim de cate mașini s-au împotmolit in noroi zilele astea, sa ne ferească Domnul sa nu avem nevoie de o ambulanta!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Ioana T · 20:39 01.10.2020
  Un adevărat dezastru!
  Drum impracticabil, fără acces la garaje sau in interiorul curților. Lucrări desfășurate cu câțiva oameni ,,din când in când”.
  Este inacceptabil cum am ajuns sa trăim !!!!!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate