fbpx

 
 
Scrie un comentariu

limitator viteză 1

Cartierul Băi din Turda se află în plin proces de modernizare. Mai multe străzi au fost deja asfaltate sau urmează să fie modernizate.

În schimb au apărut deja vitezomanii care profită de asfaltul recent turnat pe carosabil și confundă arterele de circulație cu o pistă de Formula 1.

Nu se puține ori în zona Băilor Sărate au fost și sunt organizate curse ilegale de mașini, din acest motiv pentru siguranța locuitorilor se impune introducerea limitatoarelor de viteză sau a pragurilor de sol.

Poate se montează și limitatoare de viteză pe aceste străzi să-i mai potolim puțin pe piloții de Formula 1 care circula acum pe aceste străzi! Sau poate după ce se întâmpla o nenorocire din cauza vitezei, o să vă gândiți să montați așa ceva!!” spune Marius.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate