fbpx

 
 
Scrie un comentariu

TUP restricții

O turdeancă ne-a contactat pentru a-și exprima nemulțumirea cu privire la atitudinea delăsătoare a unor șoferi de la TUP Turda.

Este vorba mai exact despre faptul că aceștia nu poartă mască de protecție atunci când sunt pe traseu, în schimb călătorilor li se impune acest lucru la urcarea în autobuz.

„Nesimțirea maximă pe linia 10 a TUP Turda. M-am urcat în această dimineață în jurul orei 9,20 în autobuzul societății de Transport Urban Turda, în zona spitalului municipal, șoferul nu avea mască, în schimb sunt afișe mari la urcare cum că aceasta este obligatorie, se pare că nu pentru toată lumea!

 

Degeaba avem autobuze electrice și transport modern, dacă atitudinea șoferilor este una din „epoca primitivă”. Unde este ținuta cu cravată și cămașă? Sunt îmbrăcați ca la piață, o prietenă îți spunea că și pe linia 12 a întâlnit aceeași situație! În cazul ăsta să nu ne șocheze statisticile, mă mir că nu sunt mai multe cazuri de coronavirus” explică femeia.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate