fbpx

 
 
Scrie un comentariu

mormant vandalizat

O cititoare TurdaNews ne transmite un mesaj care vizează poliția turdeană în speranța că i se va face dreptate.

Mai precis în urmă cu 1 an de zile aceasta a reclamat la poliția națională că piatra funerară de la mormântul părinților ei a fost doborâtă la pământ de persoane necunoscute. Atunci s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru distrugere și profanare de morminte, dar acum la mai bine de un an de la producerea faptei autorul nu a fost încă identificat și tras la răspundere.

Ea vorbește nu atât de paguba materială cât de cea emoțională și de impactul pe care l-a avut asupra sa, în această perioadă nimeni din partea autorităților nu a contactat-o să-i spună cum și dacă s-a soluționat cazul.

Am sperat că se va rezolva ceva, știu că nu sunt singura în această situație...știu că nu este un caz atât de important pentru ei, sunt altele și mai grave. Dar când ai pierdut toată familia și ce a fost mai important pentru tine și sunt toți acolo la 2 m sub pământ, iar ceea ce-ți mai rămâne de făcut e să te rogi pentru ei să le aprinzi o lumânare și să duci niște flori, vine un nesimțit și pune la pământ o piatră funerară care costă câteva milioane de lei, e prea de tot! Zilnic dacă merg, florile sunt răvășite, candelele sparte, florile din ghivece aruncate în spatele mormântului...și nimeni nu face nimic! Și morții au nevoie de respectul cuvenit!” subliniază aceasta.

Astfel de „practici”  sunt folosite în mai toate cimitirele turdene, administratorii locurilor de veci sunt depășiți de situație iar aparținătorii își plâng durerea și neputința în speranța că cineva se va implica și le va face dreptate.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Foto/Arhivă.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate