fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Avram Iancu 1

Un părinte a cărui copil învață la Școala Avram Iancu din Turda ne transmite un mesaj bulversant: „De fapt școlile nu sunt pregătite pentru procesul de învățământ în contextul actual!”

Acesta spune că părinții au fost informați cu privire la regulile ce trebuie respectate în actualul context epidemiologic, inițial părinții trebuiau să asigure dezinfectanți și măști de protecție copiilor, plus alte materiale.

Nu mai știm nici noi, azi ni se spune ceva mâine altceva, până acum s-a spus că noi trebuie să cumpărăm dezinfectanți pentru copii, acum nu, aceștia vor fi pe holuri și în clase, apoi ni se zice că trebuie să le luăm măști, ulterior am fost informați că va cumpăra școala.......e haos total! Nimeni nu mai știe nimic, sper că se hotărăsc totuși până luni, pe 14 septembrie” spune un părinte.

Un cadru didactic este de părere să femeile de serviciu din școli sunt total insuficiente la frecvența cu care trebuie dezinfectate obiectele sanitare, băncile, sălile de clasă, clanțele și tot ce ating elevii și profesorii.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate