fbpx

 
 
Scrie un comentariu

țânțari 1

Cu toate dezinsecțiile repetate realizate de municipalitatea turdeană, invazia țânțarilor nu poate fi stopată în această perioadă.

Locuitorii din zona Micro 1 se plâng de faptul că nu pot dormi din cauza insectelor cu toate că în zonă au fost campanii de dezinsecție dar se pare că acestea nu au avut efectul scontat.

Buna ziua. Locuiesc într-un bloc din Micro 1 din spatele școlii nr. 6. De câteva nopți e imposibil de dormit din cauza țânțarilor. Am doua aparate în priză, zi și noapte, care nu fac față din păcate. În anii trecuti Primaria, cred, s-a ocupat de dezinsecție cu succes. În acest an, deși am auzit de două ori că au trecut cu mașinile în zonă, stropind copacii, nu s-a vazut nici o îmbunătășire. Toată vara am avut probleme, dar în ultimele nopți e invazie. Știu că toată lumea e preocupată de campania electorală, dar ar fi minunat dacă s-ar face ceva pentru ca oamenii să se poata odihni. Vă mulțumesc!" spune un locuitor al zonei.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate