fbpx

 
 
Scrie un comentariu

falsi angajati gaze

În această perioadă în care se fac verificări ale rețelelor de gaze, șarlatanii găsesc oportunități de-a înșela „vigilența” oamenilor, în special persoane vârstnice de la care pretind sume de bani în schimbul serviciilor prestate.

Un astfel de caz a fost semnalat și pe strada General Dragalina din Turda, sesizarea fiind trimisă de către o persoană care locuiește în zonă.

Bună. Pe G-ral Dragalina umblă un țigan în jurul vârstei de 50 de ani, care se recomandă că lucrează la gaz. Umblă la case unde stau persoane vârstnice!!! Sună la poartă și insistă să intre în curte cu niște hârtii ca e de la gaz și trebuie să verifice focurile de gaz! Apoi cere bani pe motiv că e restanță la plata facturilor și că dacă nu plătesc le închide gazul!!


Bunica mea a fost inspirată și a zis că sună copiii să vină să vadă despre ce e vorba! Atunci s-a făcut că vorbește la telefon și a ieșit rapid din curte. Atenție persoanelor vârstnice!!!" este avertismenul venit din partea unui turdean care are rude în zona cu pricina.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Foto/Arhivă.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate