fbpx

 
 
Scrie un comentariu

gunoaie CT

O cititoare ne transmite faptul că pe strada Gheorghe Barițiu din Câmpia Turzii tomberoanele sunt supraîncărcate iar gunoaiele sunt depozitate direct pe jos, generând un miros insuportabil.

În special pe perioada verii sunt sursă de microbi, autoritățile competente sunt așteptate să ia măsuri pentru a stabili un program mai coerent în ceea ce privește activitatea echipei de salubritate.

Propun ca pe langa proiectele mari, sa se tina cont si de cele marunte, cum ar fi locul tomberoanelor de gunoi, de pe strada Retezatului, colt cu Gh.Baritiu, in fata celor noi amplasate, nefunctionale, care arata intr-un mod jalnic, iar mirosul este insuportabil, de nedescris, mai ales in zilele calduroase. E o rusine pentru noi, pentru oras sau daca vin musafiri din alte localitati sau din alte tari. Trebuie avut grija de tot orasul, nu doar de centru.


Nu cred ca este nevoie de o investitie enorma, decat sa se toarne niste beton, sa se elimine groapa, unde se aduna apa de ploaie si lichidul din tomberoane, sa aiba cadere catre scurgerea de canal, care este destul de aproape, eventual spalat betonul o data pe saptamana cu apa. Sunt lucruri marunte, dar importante pentru noi, care trecem zilnic sau de mai multe ori pe zi pe langa acel loc.


Imi doresc ca peste cateva zile sa scriu un comentariu de multumire, pentru faptul ca s-a rezolvat aceasta problema in termen scurt, asa cum s-a rezolvat problema cainilor vagabonzi din zona strazii Gh Baritiu. Pentru asta pot felicita pe cei responsabili.” transmite femeia care a făcut sesizarea sub protecția anonimatului.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

 

 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate