fbpx

 
 
Scrie un comentariu

semnafor basarabiei

Semaforul de la intersecția străzii Basarabiei cu DN1 este mai tot timpul nefuncțional, iar când în sfârșit „pornește” mai mult încurcă circulația, în zonă se crează coloane de mașini, astfel de blocaje enervând la culme participanții la trafic care tranzitează cartierul Turda Nouă.

„Despre și cu semaforul din Turda Nou, bifurcație drum camioane și centru, nu puteti sesiza pe nimeni ? Un real pericol public pentru turdeni și cei care ne tranzitează orașul, nerezolvat de mulți ani ! Nu mai spun de accesul auto în orașul nostru turistic dinspre Cluj și Alba ! Era mai prioritar decât ceea ce rașchetează și repara ei acum!"spune un turdean nemulțumit. 

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate