fbpx

 
 
Scrie un comentariu

WhatsApp Image 2020 08 23 at 10.38.18

Un cetățean din zona Micro 1 sesizează faptul că de mai bine de un an de zile, o potecă de acces spre Penny, pavată, este blocată, fără ca cineva să intervină.

”Cetățenii din cartierul micro 1, zona Baladei 3, Baladei 7 și mai multe blocuri din zona, sunt nemulțumiți deoarece după cum se vede în imagine, unde se văd aceste buruieni, a fost cale de acces pavată cu pietriș și existând și un hidrant care e blocat. S-au adus două camioane de pământ de 1 an de zile invocând că e pentru schimbarea canalizării și așa a rămas, oamenii nu mai pot circula pe aceasta potecă, ocolind drumul spre PENY. Rugăm respectuos ca organele administrației locale să intervină în folosul cetățeanului.”, a transmis cititorul TurdaNews.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate